Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Gfs gece ve sabah güncellemelerinde akşamki gibi güzel verdimi çok takip edemedimde

Bir güncelleme ile böyle düşünmen çok saçma.Daha dün efsane geliyor denildi şimdi batırdın diyon.Daha çok değişecek ecmwf vermezse gem icon o zaman sıkıntı
siz xin trol tayfası felan mısınız hocam RAKIM SİSTEMİ olacağını 5 gün önce yazdım gelen güncelleme hakkında yorum yaptım çok alıngan olacaksanız yanlış platformdasınız

siz xin trol tayfası felan mısınız hocam RAKIM SİSTEMİ olacağını 5 gün önce yazdım gelen güncelleme hakkında yorum yaptım çok alıngan olacaksanız yanlış platformdasınız
Bende gelmiceğini tahmin ediyordum,şunu deme istedim 1 güncelleme ile belli olmaz çünkü sadece Gfs bozdu diğerlerini beklemek lazım akşam da vermezse o zaman haklısnızdır

Bende gelmiceğini tahmin ediyordum,şunu deme istedim 1 güncelleme ile belli olmaz çünkü sadece Gfs bozdu diğerlerini beklemek lazım akşam da vermezse o zaman haklısnızdır
biz bunu 10 gündür takip ediyoruz 100 saat içine girmeyen hiç bir sistem ne kaçmıştır ne de gelmiştir öncesini bilmeden yaptığınız yorum neticesinde bu sitemim

gens-0-1-150.png

GFS ÖĞLEN VERİSİ ÖZET italya ispanya ABler hakimiyeti sonucu sistem yan yatıyor bu durum ECMWF de çözüme kavuşmuş gözüküyor
ecmwfeu-0-144.png

biz bunu 10 gündür takip ediyoruz 100 saat içine girmeyen hiç bir sistem ne kaçmıştır ne de gelmiştir öncesini bilmeden yaptığınız yorum neticesinde bu sitemim
ben hep takip ettim formu siz benden daha iyi biliyorsunuz siz benim dediğimi yanlış anladınız herhalde.Bu sistem düzelir bence diyom sadece içime doğan şey bu verilere göre diyemiyorum uzman değilim acemi de değilim sizin dediklerinden anladığım kadar.

Çok kötü dediğim beklentiye göre kötü bayağı trye sistem gelince İtalya İspanya coşuyor değişir bence değişmeli zaten ecmwf yapay zekanın öğleyi beklemeliyiz

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri