--°
Yükleniyor
Hepsi birbiriyle aynı bu sanırsam çok iyibi haber dimi
Verdi ama öğle günceli rakım sistemi olmuşGfs gece ve sabah güncellemelerinde akşamki gibi güzel verdimi çok takip edemedimde
kuş yapmış sistemi sahiller kky bile görmezVerdi ama öğle günceli rakım sistemi olmuş
Bir güncelleme ile böyle düşünmen çok saçma.Daha dün efsane geliyor denildi şimdi batırdın diyon.Daha çok değişecek ecmwf vermezse gem icon o zaman sıkıntıkuş yapmış sistemi sahiller kky bile görmez![]()
siz xin trol tayfası felan mısınız hocam RAKIM SİSTEMİ olacağını 5 gün önce yazdım gelen güncelleme hakkında yorum yaptım çok alıngan olacaksanız yanlış platformdasınızBir güncelleme ile böyle düşünmen çok saçma.Daha dün efsane geliyor denildi şimdi batırdın diyon.Daha çok değişecek ecmwf vermezse gem icon o zaman sıkıntı
Bende gelmiceğini tahmin ediyordum,şunu deme istedim 1 güncelleme ile belli olmaz çünkü sadece Gfs bozdu diğerlerini beklemek lazım akşam da vermezse o zaman haklısnızdırsiz xin trol tayfası felan mısınız hocam RAKIM SİSTEMİ olacağını 5 gün önce yazdım gelen güncelleme hakkında yorum yaptım çok alıngan olacaksanız yanlış platformdasınız
biz bunu 10 gündür takip ediyoruz 100 saat içine girmeyen hiç bir sistem ne kaçmıştır ne de gelmiştir öncesini bilmeden yaptığınız yorum neticesinde bu sitemimBende gelmiceğini tahmin ediyordum,şunu deme istedim 1 güncelleme ile belli olmaz çünkü sadece Gfs bozdu diğerlerini beklemek lazım akşam da vermezse o zaman haklısnızdır
ben hep takip ettim formu siz benden daha iyi biliyorsunuz siz benim dediğimi yanlış anladınız herhalde.Bu sistem düzelir bence diyom sadece içime doğan şey bu verilere göre diyemiyorum uzman değilim acemi de değilim sizin dediklerinden anladığım kadar.biz bunu 10 gündür takip ediyoruz 100 saat içine girmeyen hiç bir sistem ne kaçmıştır ne de gelmiştir öncesini bilmeden yaptığınız yorum neticesinde bu sitemim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.