Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakreon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gfs akşam düzeldi düzeldi yoksa ümidimi kaybetmeye başlicam

hacı şu wxchartsın 2 gündür haritalarına bakamıyom aşırı geç yüklüyo bendemi böyle yoksa çöktümü internet iyi saniyede 100mb ile oyun indiriyom

Ecmwf aifs her güncellemede veriyor soğuğu
Aifs yillarin ortalamasini aliyor ve ona gore sistemleri veriyo diye okumustum ama bana gore sacma gelmisti bilemiyorum. Soyle bir sey var ki yapay zeka daha guven veriyor normal modellerden ve bence en buyuk artisi hizli olabilmesi. Ortaya cikan basinclari ve dizilimleri hizlica sistemine adapte edebildigi icin duzgune yakin yada israrli sistemler veriyor. Diger modellerdede bu var ama gelismis bir sekilde kullanilmiyor sanki

Aifs yillarin ortalamasini aliyor ve ona gore sistemleri veriyo diye okumustum ama bana gore sacma gelmisti bilemiyorum. Soyle bir sey var ki yapay zeka daha guven veriyor normal modellerden ve bence en buyuk artisi hizli olabilmesi. Ortaya cikan basinclari ve dizilimleri hizlica sistemine adapte edebildigi icin duzgune yakin yada israrli sistemler veriyor. Diger modellerdede bu var ama gelismis bir sekilde kullanilmiyor sanki
zaten modeller yapay zeka ile çalışıyor :D

jma ve gem güvenilir sistemler mi fikri olan yazabilir mi

zaten modeller yapay zeka ile çalışıyor
benim dedigim tamamen yapay zeka ile entegre edilenler hepsi %100 yapay zekayla calismiyorlar ama kaldi ki calisiyor olsun hocam sizlerin ozellikle bugun olumsuzlugunu ve burada ki insanlara karsi laf etmenizi anlamadim? sonucta hava sevenler olarak burada toplaniyoruz hepimizin amaci ulkeye kar yagmasi kurakligin bitmesi. Bilmislik taslamak yerine buna odaklanabiliriz diye dusunuyorum. Suan bunu yazmam bile gereksiz ama sessiz kalamadim

Geri