yunusemre61
Fırtına Takipçisi
Haklısında kar sevgisi yani doymuyomYav zaten yağdı full oraya birazda Batı tarafına yağsın yeter da geçen sene de Doğu şanslıydı bu senede Batı olsun
Haklısında kar sevgisi yani doymuyomYav zaten yağdı full oraya birazda Batı tarafına yağsın yeter da geçen sene de Doğu şanslıydı bu senede Batı olsun
nerdesin reis yok mu bir bilgili bilim diliye bizleri paralaman? Güzel güncellemeler gelirken sesin solugun pek çıkmıyorda.Ekli dosyayı görüntüle 263
Aksine Doğuya da kar vermiş Diyarbakır tarafı 20 cmGFS akşam güncellemesine göre sistem batıdan giriş yapmış batıdan girerek daha çok yağış almamızı sağlar ancak sistem doğuya haraket ettiğinde sistemin gücü azalabilir veya yağış biraz problem yaratabilir ama sanmıyorum inşallah Allah'ın izniyle yılbaşını karlı geçircez
hocam onun orda 15 gün kalması şaka gibiydi zaten gitmesse şaşırırdımİspanya AB nasıl gitti hala şaşkınım valla
Harbiden hehocam onun orda 15 gün kalması şaka gibiydi zaten gitmesse şaşırırdım
Ens ne?![]()
ens de olumlu çıkmış DETAYLAR az kaldı az gelooo
Topluluk demek ama burda kontrol çıktısına bakmışEns ne?
Anladım tşkTopluluk demek ama burda kontrol çıktısına bakmış
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.