hep şu gfsnin işi hocam aklını çeliyor diğer modellerinin. bize yaramayınca 1 ay bile kalır ama bizim işimize yarasa 2.gün vermezalçak basıncının ilk defa bu kadar uzun süre bi yerde kaldığını gördüm 15 gün nedir ya
hep şu gfsnin işi hocam aklını çeliyor diğer modellerinin. bize yaramayınca 1 ay bile kalır ama bizim işimize yarasa 2.gün vermezalçak basıncının ilk defa bu kadar uzun süre bi yerde kaldığını gördüm 15 gün nedir ya
yapay zeka ortalamaları alarak bunları çıkartır uzun yılların analizini yapıyor bu sene de eski yıllarda benzirlik taşıdığı için sistemi her gün indiriyorEcmwf nin normali vermiyo yapay zekası veriyo nası oluyo bu
Heee tmm tşk bilgi içinyapay zeka ortalamaları alarak bunları çıkartır uzun yılların analizini yapıyor bu sene de eski yıllarda benzirlik taşıdığı için sistemi her gün indiriyor
Aksam gunc. mi? Daha gelmedikiNao kötü ao ise biraz değişik geldi
Nao dünden iyi sankiSaçaklanma var ama ortalam verilerin bu seyirde devam etmesi işimize gelir. Anlamı çok eksi olması sogukları Avrupaya gönderir. Çok sıcak pozitif olması işimize yaramaz. Bizim için en uygun dizilim 0 -1 ve -2'ye ulaşmayan her senaryo
Ekli dosyayı görüntüle 256
o kutup girdabı için değilmiydi aniden düşüş yada yükselişSaçaklanma var ama ortalama verilerin bu seyirde devam etmesi işimize gelmez Anlamı çok düz olması soguklar avrupaya gider. Bir dag gibi aniden düşüşler ve artışlar bizim işimize gelir
Ekli dosyayı görüntüle 256
Ao yu yorumladım o da kötüNao dünden iyi sanki
Eveto kutup girdabı için değilmiydi aniden düşüş yada yükseliş
Abi cıldırıcam bune yawEndexler saçma sapan çıkmış sacaklanma çok kelebek etkisi başlamistir ya puf olacak ya efsane kutup girdabi da güçleniyor sistem asılı kalır
18.30-20.15 arasıGfs akşam güncellemesi ne zaman
18.30 20.15 arasıGfs akşam güncellemesi ne zaman
Umutlu olmalıyız ve daha 10 gün var ve dunku gibi vercegini dusunmuyorumİnşallah güzel gelir çok sanmıyorum ama
İnşallah dediğin olurUmutlu olmalıyız ve daha 10 gün var ve dunku gibi vercegini dusunmuyorum
İnşallahİnşallah dediğin olur
ikisi içinde geçerli hocam asıl önemli bence girdap ve kaç defadır girapdan kaybediyoruz biz. şuan dün Kadir hocanın gösteriğine göre 3 tane ani düşüş ve artış var ama kesin değil tabii ama 14 Aralıgı bundan dolayı kaybettiysek ve girdap bize göre düzeliyorsa ki 25'e düşmüş bence bize sistem gelecek.o kutup girdabı için değilmiydi aniden düşüş yada yükseliş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.