Ahmettt113
Hava Meraklısı
bi durum raporu geçebilir misin
bi durum raporu geçebilir misin
evet 3 ocak için gelirse marmara 20cm üstü dedi heraldeKadir hocanin dedigi su yarin gelecek olsa bile sistemler butun modeller her an degisiyor ama 31 aralik ve 3 ocak icin sansi var ozellikle marmara icin 3 ocakta ihtimali daha fazla dedi 31 araliga gore
beklemek en iyisi bir şey belli değil modellerin mutabıklık sağlaması lazım ancak en olumlu elde tutulur verimiz KUTUP GİRDABININ çakılması yani zayıflaması ocak ilk haftanın MARMARA adına olumlu bi senaryo taşıyor aralık boş geçse de ocakta umarım zafere ulaşacağızbi durum raporu geçebilir misin
kanki sen daha 3 saat önce avrupa avrupa demiyomuydun politikamı değiştirdinEkli dosyayı görüntüle 578
OCAK AYI GELİYOR HEM DE BOMBA GİBİ
aralık sistemi için dedim onu dostum OKUMUYORSUNUZ tek yorum da ahkam kesiyorsunuzkanki sen daha 3 saat önce avrupa avrupa demiyomuydun politikamı değiştirdin
2017 kışı gelse ne güzel olur beearalık sistemi için dedim onu dostum OKUMUYORSUNUZ tek yorum da ahkam kesiyorsunuz
kutay hoca olumlu bakıyor gelebılır hocam2017 kışı gelse ne güzel olur bee
Türkiye şansı baya artı biraz daha lazım 200km yaklaşıkBeyler gfs gece nasıl çıktı
O iyi işteSabah çıktısında gfs icon gem 31 deki sistemide vermiş
İçeriye girecek gibi yavaştan çok az km var çünkü beklicez şansımız baya artıabi ben böyle bir şey görmedim,soğuk evin önüne geliyor kapiyi çalmadan gidiyor.İçeriye girse ...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.