--°
Yükleniyor
ben de onu bekliyorum genel bi analiz çıkaracagımecmwf güncellemesini bekleyelim bakalım
hocam şaka yapıyorum tabikide benim istediğim her yere yağsın çok su kıtlıgı çekmeyelim affolahocam demek istwdigim su direk dogu k den girmesin zaten imkansız nerdeysede boyle tam batı k-orta k ama biraz israr ettigim icin ozur yani batinın daha fazla ihtiyacı var
9-10 arasıEcmwf güncellemesi ne zamana çıkar
Sıkıntı yok haksızım ben birazhocam şaka yapıyorum tabikide benim istediğim her yere yağsın çok su kıtlıgı çekmeyelim affola
Ecmwf karaından vazgexmiyosa is tamamdır onceki 14 aralikta xok kararlı oluo sistemi vermemisti dedigi gibide oldiGfs harbi dönek bı sistem ecmfw kaç guncellemedir iyi veriyo kararından vazgecmiyo
ukmo vermemisti o sistemiEcmwf karaından vazgexmiyosa is tamamdır onceki 14 aralikta xok kararlı oluo sistemi vermemisti dedigi gibide oldi
Evet ecmwf o zaman en başından beri o sistemi bize vermiyodu baya uzağa atıyordu dedigide olduEcmwf karaından vazgexmiyosa is tamamdır onceki 14 aralikta xok kararlı oluo sistemi vermemisti dedigi gibide oldi
Heh bide o ukmo ile ecmwfukmo vermemisti o sistemi
İstanbul kar %84 olmuş diyorlar
Hangi sistem 3 ocak?Ecmwf beklemek lazım bide Kadir hoca ne dicek acaba gfs çok kötü geldi
Gfs disinda vermeyen var mi?Neredeyse 25 aralığa geldik artık modellerin hala bı orta yolu bulmamasi şüphe uyandiriyo
ecoyu bekleyelim hocam biGfs disinda vermeyen var mi?
Gfs vermiyorsa gelir ecmwf kararlı kac gundur diger modellerde vermis icon gem falanecoyu bekleyelim hocam bi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.