blmciturk
Fırtına Takipçisi
Hem?Beyler wxcharts da hem in adı ne
Hem?Beyler wxcharts da hem in adı ne
Bu ne böyle basinc ise istanbul yasadi
Wxcharts’ta gem hangisiGem diyo Heralde
Reis Giresun kıyıları için ne düşünüyorsunGelme zamanı geriye gidiyor git gide kral o biraz sıkıntı gibi düşünüyorum
Gfs gelirse 15 cmden fazla (yılbaşı)Reis Giresun kıyıları için ne düşünüyorsun
Son güncellemede sınırda gibi duruyor kral dün soğuk ülkeye tam -11 falan vardı bugün -10 max ama -9 varken yağış olursa yağarsa şimdiden ne ümitlen ne de umutsuz ol kral ya gider yada yağarReis Giresun kıyıları için ne düşünüyorsun
kar -8 de yağar kıyılar avucunu yalar -9 da yağış yogunluguna bağlı beyazlama olur -10 da tutucu karSon güncellemede sınırda gibi duruyor kral dün soğuk ülkeye tam -11 falan vardı bugün -10 max ama -9 varken yağış olursa yağarsa şimdiden ne ümitlen ne de umutsuz ol kral ya gider yada yağar
Uzun vadede soğuk kar gibi durumları tahmin etmekte dünyanın en iyisi diye biliyorum o yüzden garantici veriyorecmwf ens nedir hiç soğuğu kıbırdatmıyor fazla garantici bi modele benziyo ecmwf ens in olayı ne yani diğer modeller soğuğu hızlı hareket ettiriyo bi avrupada bi bizde ama ens hep rusya tarafında çırpındırıyo kaç gündür bakıyorum
cmcWxcharts’ta gem hangisi
olası koşullar ocak ayında yılbaşından önce kar beklemeyin beklentiye sizi kim soktu böyle anlamış değilim şapkadan tavşan çıkmazBu güncellemede gfs batırdı ecmf düzeldi. Ama biraz riskte gibi ya 2 modelde sistemin tam girdiğini gösterse yarın çok iyi olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.