Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakreon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reis Giresun kıyıları için ne düşünüyorsun
Son güncellemede sınırda gibi duruyor kral dün soğuk ülkeye tam -11 falan vardı bugün -10 max ama -9 varken yağış olursa yağarsa şimdiden ne ümitlen ne de umutsuz ol kral ya gider yada yağar

Son güncellemede sınırda gibi duruyor kral dün soğuk ülkeye tam -11 falan vardı bugün -10 max ama -9 varken yağış olursa yağarsa şimdiden ne ümitlen ne de umutsuz ol kral ya gider yada yağar
kar -8 de yağar kıyılar avucunu yalar -9 da yağış yogunluguna bağlı beyazlama olur -10 da tutucu kar

her zaman oldugu gibi değişime açıktır uzun vade oldugu için ama ısrarın olması çok iyi1766090063524.png

Ekli dosyalar

• 1766090019100.png
    1766090019100.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 10
ecmwf ens nedir hiç soğuğu kıbırdatmıyor fazla garantici bi modele benziyo ecmwf ens in olayı ne yani diğer modeller soğuğu hızlı hareket ettiriyo bi avrupada bi bizde ama ens hep rusya tarafında çırpındırıyo kaç gündür bakıyorum

ecmwf ens nedir hiç soğuğu kıbırdatmıyor fazla garantici bi modele benziyo ecmwf ens in olayı ne yani diğer modeller soğuğu hızlı hareket ettiriyo bi avrupada bi bizde ama ens hep rusya tarafında çırpındırıyo kaç gündür bakıyorum
Uzun vadede soğuk kar gibi durumları tahmin etmekte dünyanın en iyisi diye biliyorum o yüzden garantici veriyor

Bu güncellemede gfs batırdı ecmf düzeldi. Ama biraz riskte gibi ya 2 modelde sistemin tam girdiğini gösterse yarın çok iyi olacak.

Bu güncellemede gfs batırdı ecmf düzeldi. Ama biraz riskte gibi ya 2 modelde sistemin tam girdiğini gösterse yarın çok iyi olacak.
olası koşullar ocak ayında yılbaşından önce kar beklemeyin beklentiye sizi kim soktu böyle anlamış değilim şapkadan tavşan çıkmaz

Geri