--°
Yükleniyor
Geliyor yılın en büyük come backi akşama ecmwf sende ver yağıshadi lan istanbul
Kk bence guzel duzelmeler var sabah da boyle artis olursa avrupa yakas sansi artarİstanbul hala iyi değil çıldırıcam
İstanbula yağarsa kar yağar modellerin yağmur vermesi bana saçma geliyor. O saatlerde sistem giriş yapmış oluyor ve sıcaklık kara uygunİSTANBULDA YARIN AKŞAM SAATLERİNDE BOĞAZ HATTINDA KUVVETLİ YAĞMUR VAR
Reis net bise soylemeyeyiz ama olma ihtimali var sistemler yanilabiliyor mesela 2022 de istanbula vortexs vurdugunda 5 10 cm demislerdi 20 cm vurdu yani ne soylesek ***** olurAnkara’da okullar tatil olurmu 31 Aralık sizce
Bende katiliyorum 1 derecede yagmur yagmaz zaten ilk sistem yavastan giriyor yagislar pesinden geliyorİstanbula yağarsa kar yağar modellerin yağmur vermesi bana saçma geliyor. O saatlerde sistem giriş yapmış oluyor ve sıcaklık kara uygun
olmazAnkara’da okullar tatil olurmu 31 Aralık sizce
Ben potansiyeli kaçırmamıza üzülüyorum yani nadir gelen soğuk hava ataklarından biriydi ve İstanbulu doyasıya kara gömmeden giderse kötü olurKk bence guzel duzelmeler var sabah da boyle artis olursa avrupa yakas sansi artar
Meteociel sitesinden5500 metre sicakligi nasıl bakiliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.