Şubat İlk Yarı Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
azoru ingiltere hattinda gormedikleri asiri belli oluyor zaten sozde modeller 9-16 arasinda marmara ve ege disinda ulkeyi soguk tarafta birakmamis bununda yansimasini modellerden goruyoruz. Marmara ustunde soguklar var ama ne hikmetse kacinci artik bu sayamadim bu sene ulkeye girmiyor yine sicsk tarafta kaliyoruz. Florida enlemine bile kar yagarken ulkeye 40 enleminde kar yagmiyor saka gibi. Ocak sonu kiyilar 20 derece ic bolgeler 15 derece. Dunyada bu iklim krizinden sanirsam bir tek biz etkileniyoruz. Yuksek basinc olmasi gereken Italya Ispanya hatti bile soguklari aliyor hemde efsane sansi var. Bu isin icine ben...

son bir dans

Ekli dosyalar

• Siberia-FederalSubjects.webp
    Siberia-FederalSubjects.webp
    130.4 KB · Görüntüleme: 22
NAO böyle olursa sogukları alırız ama AO kötü olmamasına rağmen sibirya yerine polar olur gibi

hocam biraz baktım polar sibiryanın tersine ab ile iniyor yani sibirya termiği yb olarak yeri soğuturken polar ataklar eksili hane rekoru kırabilir 850 hpa da bunların gelme şekilleri farklıymış sadece bunun bir örneği 5 ocak 2015 te geldi
Polar ne demek hocam

sistem bu

Ekli dosyalar

• ECM1-120.gif
    ECM1-120.gif
    54.5 KB · Görüntüleme: 25
  • ECM0-120.gif
    ECM0-120.gif
    53.4 KB · Görüntüleme: 25
bu arada yarın için egede oturun varsa eğer çok dikkat etsin sel riski mevcut turuncu kodlu uyarı yapıldı

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri