--°
Yükleniyor
4 5 Şubat güzel sistem varhocalar uzun zamandır yoktum sistem işi ne durumda bakamadım
Şükür ki 2 gün önceye göre modeller düzelmeye başladı 2 3 gün önceki modeller de şubatın ilk haftası çok çok zor gibiydi hatta şubatın yarısı bitmiş gibi görünüyorduGFS sogugu görüyor ama atlantik ile birleştiriyor. Yahu şu modelin atlantik birleşimi kaç defa yaptıgını güncellemelerde sayamıyorum artık. 1 defa birleşecek gibi oldu oda ucundan ya. Sanki birde tutturuyormuş gibi ısrar etmesi yok mu hahaha
azor varken buyuk sistemide gitmiş avrupaya vermiş AJSDNSAD Şimdi GFS senaryosu şöyle: Atlantik'ten bir AB döne döne geliyor. Sibiryadanda bir AB bize dogru geliyor ama son anda bizim AB atlantik ile birleşmeye çalışıyorŞükür ki 2 gün önceye göre modeller düzelmeye başladı 2 3 gün önceki modeller de şubatın ilk haftası çok çok zor gibiydi hatta şubatın yarısı bitmiş gibi görünüyordu
bu akşam çok önemlihocam kimse bilmiş değil daha akşam var öğlen var bekleyelim modeller çok değişti bu sene
14 aralikmibir tane soğuk vardı sezon başında büyük balık diyoduk ona benziyor bu soğuk yine sıyırıp geçicek gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.