Şubat İlk Yarı Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Keşke böyle gelse bu sefer benim şehirde kar alıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260126-101859.webp
    Screenshot_20260126-101859.webp
    151.7 KB · Görüntüleme: 17
modellerin azda olsa duzelmesini begendim acaba NAO bugunde mi degismeyecek

SSW Splitte diger yillari inceledigimde NAO ozelinde avrupaya buyuk kislarin geldigi butun senelerde NAO pozitifmis aniden dusmus suan negatif notr seyrediyor

şuanki hali işimize yarıyor mu ssw ve split için
buna inanmak istiyorum isimize yarayan kisimlarida var olmayan kisimlarida. Eski verileri inceledigim zaman splitt (2018-1985vs) hepsinde turkiye splitten once sistem almamis. Eger subat basinda sistem alirsak koridor acilma ihtimali var cunku bu sekilde bir ao nao ya gore iskandinavya ingilterede yb olmasi anlamina geliyor. Azor orada cikmali

ukmo nunda 6-7 gun bandinda israrli olmasi cok onemli suan guzel gidiyor gibi

buna inanmak istiyorum isimize yarayan kisimlarida var olmayan kisimlarida. Eski verileri inceledigim zaman splitt (2018-1985vs) hepsinde turkiye splitten once sistem almamis. Eger subat basinda sistem alirsak koridor acilma ihtimali var cunku bu sekilde bir ao nao ya gore iskandinavya ingilterede yb olmasi anlamina geliyor. Azor orada cikmali
bir daha 2018 yaşamayalımda ne oluyorsa olsun

hocam bu splitin tarihi neye denk geliyor

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri