Şubat İlk Yarı Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
valla bu sene benim için en tutarlı model AİFS olmuş olabilir gfs falan kendi verilerine uymuyor

1770573632133.webp
ecmwf kendi verisinde 20sinde sonra iskandinavya yükseği gözüküyor ama çıktıda yok kendi verileri ile çelişiyorlar

9 Şubat

Sabah saatlerinde etkili olacak yağışlar yüksek kesimlerde yoğun kar yağışına vesile olacak kıyılarda kuvvetli yağmur

YARIN sabah saatlerinden itibaren
ORDU GİRESUN TRABZON RİZE ARTVİN hattında kuvvetli yağışlar gerçekleşecek

Elazığ Bitlis Muş Hakkari hattında kuvvetli kar yağışı geçişi olacak bu yağışlar öğleden sonra güney ve doğu bölgeyi etkisini azaltarak bitecek rakımsal faktör devrede olacak !!!

Akabinden akşam saatlerinde doğu karadenize soğuk cephe ile yağışlar tekrar gelecek 10 şubat öğlene kadar yağışlar iç kesimlere çekilerek kıyılarda güneş açacak

10 ŞUBAT EGE BÖLGESİ

Yağışlar kuvvetli bereket devam ediyor

10 Şubat gecesi itibari ile yağışlar başlayacak batıdan doğuya yayılacak

yağışlar bölgesel olarak farklılık gösterecek Kuvvetli yağışlara dikkat etmekte fayda var

FETHİYE MANAVGAT ALANYA !!

11 şubat gecesine HATAY bölgesine yağışlar patlayacak kıyı kesimlerde sel ihtimali vardır

ben bu saatten sonra sistem gelirse bize arka arkaya geleceğini düşünüyorum. 15-18 sistem 2-3 gün ara yada YB sonrasında 21-25 bir sistem irili ufaklı. Neden böyle diyorum çünkü aktif bir iskandinavya blokajı ve güçlü bir azor bekliyor bizleri

guzel gece firildak 20 subattan sonra birseyler vermis

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri