Ömer Faruk
Hava Meraklısı
Bu arada 2 Mart da zayıf Bir soğuk var
Bu arada 2 Mart da zayıf Bir soğuk var
bir an şunu verecek sandım ama getirmedi saçma bir şekilde Ekli dosyayı görüntüle 2587
O tarihte de birşey olacak gibiAıgfs -34 izotermi girmiş 1 mart için
geçen yıldan beri modellerde gördüğüm en iyi sistemlerden biri kesinlikle hatta en iyiside olabilir kar yağışına miktarına henüz bakmadım ama 28 şubatta girip 3 marta kadar duruyor burda
hocam tek nedeni gecen gunlerde anlik dusen NAO buda izlanda AB si yaratti suan o trendi ele aliyorlar guncel degerlerin yansimasi 1-3 gun surbiliyor. NAO boyl oldukca senaryolarin hepsi pozitifde Izlandada AB olamaz ve azor guclu olur birde gfs inatla ruzgarlari dogulu ceviriyor onunda etkisi var ki oda yanlis mjo 3-4 fazda boyle bir sey olmasi imkansiz. Suan mjo bakilir 1-2 arasi gidiyo degeriarkadaş 2 gün önce sistem aliyorduk şimdi avrupayla beraber yb yiyoruz kimseye soguk yok ilginç
hocam modeller yine düzelmeye başlar mı yani buna görehocam tek nedeni gecen gunlerde anlik dusen NAO buda izlanda AB si yaratti suan o trendi ele aliyorlar guncel degerlerin yansimasi 1-3 gun surbiliyor. NAO boyl oldukca senaryolarin hepsi pozitifde Izlandada AB olamaz ve azor guclu olur birde gfs inatla ruzgarlari dogulu ceviriyor onunda etkisi var ki oda yanlis mjo 3-4 fazda boyle bir sey olmasi imkansiz. Suan mjo bakilir 1-2 arasi gidiyo degeri
ben sadece endekslerin dogru oldugu senaryoyu ele aldim ama mjo 3-4 arasi giderken kutup girdabi zayiflamaz guclenir degismesini bekliyorum evethocam modeller yine düzelmeye başlar mı yani buna göre
ilk once ENS ve GEFS senaryosuydu. Zaman gecti Aigfs ve aifs inatla vermeye basladi sonra modellere yansir mi? beklemedeyiz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.