Şubat İkinci Yarı Sistem(ler) Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Yok daha neler gfs😂sistem bize inene kadar blokaj gröndlanda kaydı... neyse su an bu goruntuleri gormek onemli olan sey. sistemi istedigi kadar indirmesin.

Hocam birde rusya civarında split atarak kara soğuğuyla 850 hpa dahada düşmüş. Aklıma 5 şubat 2025 sistemi geldi😃.
ulke sistemi olur bu insanlar sevinir. Mart basi icin halen sibirya emareleri devam ediyor. Pv konumu ilk once Rusya sonra ise Ukrayna gibi gozukuyor. Bu guzel haber ve halen final ssw olmadi atmosfer kis modunda. Maalesef mevsimler kaydi. Suan subata giriyoruz diye dusunebiliriz

Yok daha neler gfs😂sistem bize inene kadar blokaj gröndlanda kaydı... neyse su an bu goruntuleri gormek onemli olan sey. sistemi istedigi kadar indirmesin.
22 itibariyle soguk tarafa geciyoruz zaten havamiz soguk olacak donduk diyecegiz. Boyle olmasi tarim acisindada iyi olur surekli soguk olursa gec acarlar ama en azindan soguk yanigi olmazlar

22 itibariyle soguk tarafa geciyoruz zaten havamiz soguk olacak donduk diyecegiz. Boyle olmasi tarim acisindada iyi olur surekli soguk olursa gec acarlar ama en azindan soguk yanigi olmazlar
Evet suanda baktım mart ilk haftaya kadar hava 10 derecenin üzerine cıkamıyor. Üstelik kar ihtimalleride artıyor. Dünden beri modelleri beğeniyorum insallah boyle devam eder.

Evet suanda baktım mart ilk haftaya kadar hava 10 derecenin üzerine cıkamıyor. Üstelik kar ihtimalleride artıyor. Dünden beri modelleri beğeniyorum insallah boyle devam eder.
yani yine diyoruz ama olumsuz veri olunca daha one cikiyor. Modellerin oturmasi lazim 22-23 tarihinden sonra ne olacagi kesinlesir. Kotu taraf bitmeye hazir iyi tarafa gecis olacaktir

hocam ben hep derim bir model yanlis cikti bile verse bizim icin olumsuz ise olma ihtimali %90 ama olumluysa ve veriler bizim icin kesinse onun olma ihtimali %20
Ya birde biz şubat sonundan inanılmaz ümitliydik efsane sistem alabiliriz diyorduk ona rağmen 2 sistemde gücünü yitirdi. Şimdi aynısını mart icin söylüyoruz ama her seferinde olcakmıs gibi hissettiriyor.

Ya birde biz şubat sonundan inanılmaz ümitliydik efsane sistem alabiliriz diyorduk ona rağmen 2 sistemde gücünü yitirdi. Şimdi aynısını mart icin söylüyoruz ama her seferinde olcakmıs gibi hissettiriyor.
umut fakirin ekmeğidir sözünün değerini anladıgımız zamanlar

Bunu alabilirdik ama sol da ki soğuk oraya gittiği için alamadık

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260221-082632.webp
    Screenshot_20260221-082632.webp
    224.2 KB · Görüntüleme: 24
Buda son hali

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260221-082644.webp
    Screenshot_20260221-082644.webp
    227.1 KB · Görüntüleme: 23
gfs öğlene batı avrupada ab olmasa alıyorduk sistemi haydi akşam bişeyler görelim

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri