Ocak 2. Hafta soğuk hava atağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
hocam nao hafif pozitif bu yüzden ao aşırı negatif olamıyor bana göre avrupa ihtimali çok düşük.
girdap güç kazanıyor güç kazanan girdapta nao pozitife tırmanır çok sert bir düşüş olursa soğuklar güney enlemlere akar e haliyle de soğuk koridoru avrupaya açılır bu süreçte de izlanda güçlü olur soğuklar doğudan gelen soğuma batıdaki ab ile birleşir geçmişte çok örnekleri var o yüzden modeller 5 gün üst üste versede atıyorum 1 güncellemede herşey değişir bu tip oluşumlar ya bir anda ortaya çıkar ya da bir anda yok olur

girdap güç kazanıyor güç kazanan girdapta nao pozitife tırmanır çok sert bir düşüş olursa soğuklar güney enlemlere akar e haliyle de soğuk koridoru avrupaya açılır bu süreçte de izlanda güçlü olur soğuklar doğudan gelen soğuma batıdaki ab ile birleşir geçmişte çok örnekleri var o yüzden modeller 5 gün üst üste versede atıyorum 1 güncellemede herşey değişir bu tip oluşumlar ya bir anda ortaya çıkar ya da bir anda yok olur
girdap düşüyor nao hafif pozitif bu yüzden ao negatif olamıyor avrupa olasılığıda ortadan kalkıyor takip edelim bakalım 2018 yaşanmasında

ensplume_small.gif

GÜNCEL MJO faz değişimi

hocam şu ao nao mjo kutup girdabındaki olaylardanda bişey çıkartamıyorsak bitmiştir bizim ülke

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri