Ocak 2. Hafta soğuk hava atağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
sadece model yorumlayanlar mesela x'de birileri avrupa ihtimali daha fazla falan diyor bi tarafımla güldüm. Bu senenin trendi belli Batı Avrupa YB nası oraya gidiyor sistemler?
hocam nao hafif pozitif bu yüzden ao aşırı negatif olamıyor bana göre avrupa ihtimali çok düşük.

hocam nao hafif pozitif bu yüzden ao aşırı negatif olamıyor bana göre avrupa ihtimali çok düşük.
hocam birde girdapta çok sert bir düşüş var 20 den sonra bir kere daha çıkıp düşmüş sistemler alabiliriz bu sene avrupa yok ama hep AB patlıyor modellerde her çıktıda 1 tane ama gerçekte hiç olmuyor parazit nedense

hocam birde girdapta çok sert bir düşüş var 20 den sonra bir kere daha çıkıp düşmüş sistemler alabiliriz bu sene avrupa yok ama hep AB patlıyor modellerde her çıktıda 1 tane ama gerçekte hiç olmuyor parazit nedense
ay sonu aksiyonlu olacak.

Yok istanbula kar yağmayacak. Yok ümitlenmeyin diyenler için söylüyorum. İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, istanbulda pazartesi günü mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın demiş.
İstanbulda pazartesi günü tüm ilçelere kar yağacak. Ve neredeyse tüm ilçelerde ince de olsa örtü oluşacaktır. Eksi 12 var sıcaklık yeterli. Pazartesi zaten okul falan tatil olur daha önce söylediğim gibi.
1. Kim kar yağmayacak dedi?
2. İstanbulda zaten herhangi bir yağış ihtimali varken dışarı çıkmayın
3. -12 nerde var kardeşim? Salı günü giren yağışla çakışmayan -12den mi bahsediyorsun? O -12 ne işimize yarıyor bizim?

1. Kim kar yağmayacak dedi?
2. İstanbulda zaten herhangi bir yağış ihtimali varken dışarı çıkmayın
3. -12 nerde var kardeşim? Salı günü giren yağışla çakışmayan -12den mi bahsediyorsun? O -12 ne işimize yarıyor bizim?

1 sosyal medyada ve forumda kıyılar kky yağacak sadece diyenler var
2 Ozaman yılın 3 de 1 inde dışarı çıkmamamız lazım
3 pazartesi gecesi salı sabahı eksi 12 giriş yapıyor. Yağışla çakışıyor

Ao ve nao

Ekli dosyalar

• IMG_20260110_174807.webp
    IMG_20260110_174807.webp
    40.9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20260110_174751.webp
    IMG_20260110_174751.webp
    30.9 KB · Görüntüleme: 9
1 sosyal medyada ve forumda kıyılar kky yağacak sadece diyenler var
2 Ozaman yılın 3 de 1 inde dışarı çıkmamamız lazım
3 pazartesi gecesi salı sabahı eksi 12 giriş yapıyor ne çarşambası.
Ahahahah çarşambayı nerden çıkarttın abicim???🙂🙂

Hocalarım dünü bugüne bağlayan gece evimin bulunduğu yerden görülen yaklaşık 300 rakımlı yerde kar yağmış sizce ne zaman 100 rakıma iner

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri