Modellerde radikal değişim olabilir BAZUKA indirebilir AKŞAM güncellemesini sabırsızlıkla bekliyoruz
--°
Yükleniyor
yağış konusunda çok cimri bölgeDenizli hattına kar girme olasılığı var mıdır
Yoksa yine kuru soğuğa mahkum mu kaldık![]()
İlk defa görenler beğensinGoogle bu kış ilk defa kar vermiş İstanbul'a bi öncekinde ilk kky vardı son günlerde ise hava açık gösteriyordu..
Doğruyu demiş ilk defa ama perşembe ve cuma belki yağacak kar sansKerem ökten böyle yazmış..
ECMWF adam ya adam çok güzel gözüküyor
özellike gfsden bekliyorum böyle bişeyModellerde radikal değişim olabilir BAZUKA indirebilir AKŞAM güncellemesini sabırsızlıkla bekliyoruz
dün pazar giriyordu bugün pazartesi neden olmasın hocam olabilirEkli dosyayı görüntüle 1116
Ecmwf 150 h bu soğuğun erken inip o kırmızıları kara çevirme ihtimali varmı hocam.
azorda zayıflama var sevmedim akşama güçlenmesi şart yoksa 2. soğumayı alamayız peşpeşe 2 sistem anca çözer biziecmwf soğuğu pazardan pazartesiye atıp soğugu güçlendirip sistemi süresini uzatmış
izlanda çok hareketli azorun tırmanmasını engelliyorazorda zayıflama var sevmedim akşama güçlenmesi şart yoksa 2. soğumayı alamayız peşpeşe 2 sistem anca çözer bizi
Hocam dogu Karadeniz gelirse kar alirmi (gelirse)azorda zayıflama var sevmedim akşama güçlenmesi şart yoksa 2. soğumayı alamayız peşpeşe 2 sistem anca çözer bizi
geçirdiğimiz sistem gibi olması kaçınılmaz ancak burda ufak faktörler var vade yaklaşsın o zaman tekrar değerlendireceğiz benim gözüm büyük balıktaHocam dogu Karadeniz gelirse kar alirmi (gelirse)
Sağolun hocam 15 cm yağsa kafi banada bakalimgeçirdiğimiz sistem gibi olması kaçınılmaz ancak burda ufak faktörler var vade yaklaşsın o zaman tekrar değerlendireceğiz benim gözüm büyük balıkta![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.