ege1621
Hava Meraklısı
Sistem gelecek ama be xamanECMWF 12 Ocak ve 18 Ocak'ta fena bi soğuk indirmiş.. özellikle Marmara bölgesine.. çok iyi be..
Sistem gelecek ama be xamanECMWF 12 Ocak ve 18 Ocak'ta fena bi soğuk indirmiş.. özellikle Marmara bölgesine.. çok iyi be..
denizler soğudu artık gelen soğukları karadeniz kırmıcakGEÇİRDİĞİMİZ sistemde -8 mi vardıdenizler yine de sıcak uzun süre kalması lazım soğukların ya da -12 inmesi lazım ki denizlerin ateşi kırılsın denizin soğuk olmasını da istemeyin bir zahmet
Kanka istanbul kıyısı 13 derece idi 12 dereceye düşmüş bence çok bi fark yok deniz öyle kolay ısınan bişi olsa zaten yazdan çıkarken karadeniz 35 derece olurdenizler soğudu artık gelen soğukları karadeniz kırmıcak
Dostum 1 derecelik bir fark atmosfer için büyük...Kanka istanbul kıyısı 13 derece idi 12 dereceye düşmüş bence çok bi fark yok deniz öyle kolay ısınan bişi olsa zaten yazdan çıkarken karadeniz 35 derece olur
Ne alakası var? -10 girse zaten yere düşen her şey kar olur, sistem girmeden önce yağmur olur sonra kar'a çevirir. Isı kalkanı falan diyorsun ama dediğim şeyle alakası yok.Tamamda benim anlamadığım şey ben zaten istanbulda yaşamıyom çokta umrumda değil ama siz tutar diyozun geçen 850hpa da -10 varken istanbulda yağmura döndü diyen arkadaşlar vardı sonra geri kara çevirdi diyolardı bu nasıl benim kafa karışıklığım burda bence siz binaların asfaltın ve sanainin oluşturduğu ısı kalkanını hesap etmiyonuz gibime geliyo tabi işin uzmanı değilim ama düşüncem bu yönde
hocam normalde denizler sıcakken çok daha fazla kırılma olabiliyor -13 -12 kücük bi kırılma var önemli değilDostum 1 derecelik bir fark atmosfer için büyük...
bi geleceği kesinlesindesistem gelirse Doğu Karadeniz kar akirmi
Kanla ben istanbulda yaşamıyom bilmiyorum ama sahilde yağmura çevirdi dediler windyden baktım -10 vardı hatta konuştum -10 da nasıl yağmur yağar diye 10 dk sonra kara çevirdi dedi muhtemelen denizden gelen sıcak havanın etkisi ile olmuştu böyle bişi ve ben -8 giripte ne bursaya ne istanbula düzgün bi örtü tutuğunu hatırlamıyorum aşırı yağış vortex gibi bişi yakalaraa belki ama sen öyle diyorsan öyle olsunNe alakası var? -10 girse zaten yere düşen her şey kar olur, sistem girmeden önce yağmur olur sonra kar'a çevirir. Isı kalkanı falan diyorsun ama dediğim şeyle alakası yok.
kar birikimi mükemmel ecmwfnin istanbul 20-30 cm 20 ocağa kadareconun verdiği gibi olma şansı nasıl
olabilir hocam neden olmasın şu atlantikte ab ile bağlantımı koparsa çok güzel olacakeconun verdiği gibi olma şansı nasıl
hocam o ab şuan ne durumda aksam güncellemelerinde iyice gider inşallaholabilir hocam neden olmasın şu atlantikte ab ile bağlantımı koparsa çok güzel olacak
evet doğru -10 olabilir ancak yer yüzünün soğuması hızlı olmaz zemin hazırlaması için soğuk girdikten 6 saat içerisinde veya rüzgar etkisi ile daha erken de yer yüzü soğuma yaşar sizin dediğiniz sistemin geldiği akşam saatleri gece avrupa yakasında kar yağışı ile güne beyaz örtü ile uyandıKanla ben istanbulda yaşamıyom bilmiyorum ama sahilde yağmura çevirdi dediler windyden baktım -10 vardı hatta konuştum -10 da nasıl yağmur yağar diye 10 dk sonra kara çevirdi dedi muhtemelen denizden gelen sıcak havanın etkisi ile olmuştu böyle bişi ve ben -8 giripte ne bursaya ne istanbula düzgün bi örtü tutuğunu hatırlamıyorum aşırı yağış vortex gibi bişi yakalaraa belki ama sen öyle diyorsan öyle olsun
hazırda hocamdönme dolap fotosunu hazır edelim GFS 360 dönecek birazdan
Hadi inşallahdönme dolap fotosunu hazır edelim GFS 360 dönecek birazdan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.