Çıkmaması şuan daha iyi gibi sanki.Ekli dosyayı görüntüle 1016
Bu abinin buraya çıkma ihtimali nedir bilen biri varsa?
kendi bölgeniz için bu dogru ama GFS'nin yağış olacak dediği yerlerin çoğunda yağış oldu miktarı bilemedi sistemi bildi benim dediğim yağış değil sistem. GFS sistemi erkenden bilebiliyorgfs'ye şuan tek başına güvenilmez. Kasım ayından beri yaklaşık 3 sistem falan verdi ama tek gelen sistem Ecmwf ile birlikte verdiği yılbaşı oldu. Güvenemiyorum.
yanlış anlaşılmasın sistemi bilmesinin nedeninin g*tu başı oynak oldugundan düşünüyorum. sabah çıktısıyla akşam arasında 2000km fark olabiliyorkendi bölgeniz için bu dogru ama GFS'nin yağış olacak dediği yerlerin çoğunda yağış oldu miktarı bilemedi sistemi bildi benim dediğim yağış değil sistem. GFS sistemi erkenden bilebiliyor
Bunun nedenide fazla senaryo kurması(uzun vadede). Haklı bir yorum.kendi bölgeniz için bu dogru ama GFS'nin yağış olacak dediği yerlerin çoğunda yağış oldu miktarı bilemedi sistemi bildi benim dediğim yağış değil sistem. GFS sistemi erkenden bilebiliyor
son 3 güne kadar ecmwf den destek bekleme hocam. akşam ecmwf Kuzey amerida ki alçak basınç ile Avrupada ki'ni birleştirir ingiltere üstüneakşam güncellemesi önemli hem istikrar hemde ecmwf destek vermesi açısından
Yağış için çok erken tabi ki sevinelim bunlara ancak bence çokta geçerliliği yok hocambu arada 9 ocağa 6 gün kalmış hadi bakalım
olacak şey var olmayacak şey var olmayacak şey bu
şöyle bişeyde istanbulda sokağa çıkamassın
Göz gözü görmez cephe ile dek İstanbul’u varya coşturur okular 5 gün ç kapanır iş yerleri 2 3 gün kapanır belediyeler ek mesaiy yapar çok zorlanırız ama gelmeli barajlar çokkötüşöyle bişeyde istanbulda sokağa çıkamassın
Topluluk modelleri güvenilir mi sizce hocam?bunun gibi birşeyin gelme ihtimali varmı sizce
Bu sistem şubat 1929'da boğazı dondurduğu söylenen sistemle aynı güçte. Tabi böyle gelmezde.
değil zaten en ucu bu oldugu için attım potansiyelin farkına varalım diyeTopluluk modelleri güvenilir mi sizce hocam?bunun gibi birşeyin gelme ihtimali varmı sizce
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.