havacı1907
Fırtına Takipçisi
Ne biliyim yazılanları okuyunca sanki 1 cm bile yağmayacak gibi düşündümBı sıkıntı yok aktif sanırım. salı günü hava soğuk o günde yağsa Çarşamba da tatil olur
Ne biliyim yazılanları okuyunca sanki 1 cm bile yağmayacak gibi düşündümBı sıkıntı yok aktif sanırım. salı günü hava soğuk o günde yağsa Çarşamba da tatil olur
Yağar mı peki?Bı sıkıntı yok aktif sanırım. salı günü hava soğuk o günde yağsa Çarşamba da tatil olur
çarşamba olmazBı sıkıntı yok aktif sanırım. salı günü hava soğuk o günde yağsa Çarşamba da tatil olur
Çarşamba tatil yapacaklarını sanmıyorum.Salı gecesi hava ısınacakBı sıkıntı yok aktif sanırım. salı günü hava soğuk o günde yağsa Çarşamba da tatil olur
Salı yağar öğlene kadarYağar mı peki?
Yine törpülendi sistem yağış ve soğuk çok olmasada zayıfladıÇarşamba tatil yapacaklarını sanmıyorum.Salı gecesi hava ısınacak
+15cm bekliyordum ben şahsenYine törpülendi sistem yağış ve soğuk çok olmasada zayıfladı
2 gün önce+15cm bekliyordum ben şahsen
Hava sıcaklasacak.EriyecekYağarsa yaparlar hocam
Yağış değişebilir hocam2 gün önce
60 rakım da ne kadar yağarBence İstanbul kıyıda 10 cm olması bile çok iyi çok o kadar olacağını düşünmüyorum.Ama potansiyel var
İlçe neresi hocam60 rakım da ne kadar yağar
Kadıköy Göztepeİlçe neresi hocam
Anadolu yakası daha şanssız Avrupaya göre bildiğim kadarıyla 6-7-8 cm yağabilir benceKadıköy Göztepe
Anadolu yakası daha şanssız Avrupaya göre bildiğim kadarıyla 6-7-8 cm yağabilir bence
Eyvallah ama Akom 10-20 cm arası diyor sankiAnadolu yakası daha şanssız Avrupaya göre bildiğim kadarıyla 6-7-8 cm yağabilir bence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.