Ocak 2. Hafta soğuk hava atağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Bu Istanbul hakkında biraz da konuşsak bazı kişiler sistemin kuzeyi etkileyeceğini bazıları tüm istanbulda yerlerin tutacağını söylüyorlar sizce kar miktarlari yerlerde ne olur

endeskleri aksama atabilecekler varsa atsın lütfen girdabı ve NAO yu merak ediyorum

Arkadaşlarla iddia girdim pazartesi tüm Istanbul tatil olur demi

Karayel falan yok. Bana herhangi bir model gösterir misin önümüzdeki 3 günde marmara bölgesinde karayel veren.
Kendinizi yormayin hocam elde tutulur verisi yok anlatamazsin boşver okullar tatil olsun derdinde bazı arkadaşlar 🥱 soğumadan haberleri yok Deniz etkisinin istsnbulu nasıl tarayıp geçtiğinden haberleri yok daha geçen sistemde Deniz etkisi bize yaramiyor diyenler bugün Deniz etkisi çok iyi kardeşim diyorlar GUN BOYUNCA KUZEYLİ RUZGAR HAKİMİYETİ OLUSACAK KAR YAĞIŞI ESNASINDA TİPİ ŞEKLİNDE GERCEKLESECEK

ÖNCE AVRUPA YAKASİ SOĞUYACAK adam İstanbul'da okullar tatil olur diyor 😆 anadolu yakasi doğru okulunu okumaya gidecek

Kendinizi yormayin hocam elde tutulur verisi yok anlatamazsin boşver okullar tatil olsun derdinde bazı arkadaşlar 🥱 soğumadan haberleri yok Deniz etkisinin istsnbulu nasıl tarayıp geçtiğinden haberleri yok daha geçen sistemde Deniz etkisi bize yaramiyor diyenler bugün Deniz etkisi çok iyi kardeşim diyorlar GUN BOYUNCA KUZEYLİ RUZGAR HAKİMİYETİ OLUSACAK KAR YAĞIŞI ESNASINDA TİPİ ŞEKLİNDE GERCEKLESECEK

ÖNCE AVRUPA YAKASİ SOĞUYACAK adam İstanbul'da okullar tatil olur diyor 😆 anadolu yakasi doğru okulunu okumaya gidecek
Bukadar boş konuşmaya gerek varmiydi

Dek zaten kötü bir yağış türü. Bu forumda varmı "en sevdiğim yağış dek" diyen. Daha önce de dediğim gibi Dek kötü bir yağıştır. İlçeden ilçeye değil sokaktan sokağa bile yağış fark ediyor. çok kötü oluyor. İstanbulun acilen iyi bir kar yağışına ihtiyacı var.

Arkadaşlarla iddia girdim pazartesi tüm Istanbul tatil olur demi
İyi bir yağış alırsa olacak. Bu gün modeller biraz saçmaladı. Hem soğuğu hemde yağışı azalttı. Modeller dünkü gibi verseydi KESİN tatil olurdu. Şimdi kesin diyemiyoruz. Akşam güncellemesinde netleşir. Bence olmalı. Son söz valinin.

Dek zaten kötü bir yağış türü. Bu forumda varmı "en sevdiğim yağış dek" diyen. Daha önce de dediğim gibi Dek kötü bir yağıştır. İlçeden ilçeye değil sokaktan sokağa bile yağış fark ediyor. çok kötü oluyor. İstanbulun acilen iyi bir kar yağışına ihtiyacı var.
dek var dek var hocam 2017 dekleri muhteşemdi

ama genel olarak cephe yağışı çok daha iyi

Ao ve nao

Ekli dosyalar

• IMG_20260109_181925.webp
    IMG_20260109_181925.webp
    34.8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20260109_181840.webp
    IMG_20260109_181840.webp
    33 KB · Görüntüleme: 14
dek var dek var hocam 2017 dekleri muhteşemdi
O tabiki hocam. Ama şuan denizler çok sıcak değil soğudu biraz. Cephe yağışı almalıyız. Bir önceki soğuk hava atağında yağış problemi olmasaydı 2017 gibi olacaktı. Eksi 44 falan geziyordu istanbulun tepesinde.

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri