Ocak 2. Hafta soğuk hava atağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ingiliz forumları yanıyor izlemek çok keyifli ahaha adamlar kendilerine soguk getiren X Y Z modellerini atmaya başladı isimsiz cisimsiz :D verileri desteklemiyor bir tek soguk 6'ya kadar geliyor ama X sayfalarında gelecek en azından şubatta gelecek diye paylaşıyorlar şuanda sol köşede pusudada italyanlar belkiyor bize ekmek çıkar mı diye aç aç :D
hocam yabancı forumlara nerden bakıoyonuz yada hangi site

Gfs gece güncellemesini veriyor ama yine istanbulda yağış problemi varya

Screenshot_20260104_020900_Chrome.jpg

GFS SABAH DEVASA SOĞUĞU ASYA'YA VERDİ

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260104-084537.png
    Screenshot_20260104-084537.png
    844.5 KB · Görüntüleme: 21
bu nasil iş anlamadım ben yukardaki soğuğu bize vermiyor ama avrupayada vermiyo üstüne yb yiyoruz

dag tilkisi böyle yazmış

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260104_120449_X.jpg
    Screenshot_20260104_120449_X.jpg
    145.2 KB · Görüntüleme: 33
yoktan yere AB uydurdugu icin boyle oldu merak etmeyin aksama duzelir orada AB yok. Aslinda iyi bir cikti bu cunku GFS ne kadar ustumuza YB atsada ortaya uydurdugu AB yuzunden boyle oluyor yani orada AB olmayacagi icin azor iskandinavyaya kadar cikacaktir

oradan sabah guncellemesi yuzunden cikamayan YB bizden cikiyor modelde baya parazit var anlik dusus oldugu icin girdapta endeksleri yine negatife cekecek bunun ilk adami azorun gucu bunu begendim o parazit AB yoktan yeri ortaya ciktigi icin bir kac guncellemeleyle yok olacaktir

yoktan yere AB uydurdugu icin boyle oldu merak etmeyin aksama duzelir orada AB yok. Aslinda iyi bir cikti bu cunku GFS ne kadar ustumuza YB atsada ortaya uydurdugu AB yuzunden boyle oluyor yani orada AB olmayacagi icin azor iskandinavyaya kadar cikacaktir
Sabrın sonunu selamet olacağı gayet ortada 10 olmadi 20 olmadi 30 1 tane sistem alacağız bu çok belli uzun vadeye zaten hiç bakmaya gerek yok ani cakilmalar sonucu yaşanan olayları modeller bi anda çözer

hocam düzelmeme şansı var mı

hocam düzelmeme şansı var mı
duzelir hocam sansi her zaman var olumsuz gitme ama ben bugun azoru cok begendim. o tarihlerde gordugun zaten ozellikle ingiltere ustu icin normal sicakliklarin ustu yani YB oluyor oraya bir tane AB atmis cokta onemli dayanagi yok cunku. Girdap ani dusuyor endeksleri dedigim gibi eksiye cekecek buda guzel

abd de asiri sicaklar var buda guzel bir sey bizim icin. 10 gun surecek

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri