- NAO
--°
Yükleniyor
o kadar kis mevsimi kotu gecmis ki subat basina geri donmusuz saka bi yana olmaz yine hocamEkli dosyayı görüntüle 3047
şubat ikinci yarı için ilk deneme gfs controlden
ikinci yarı iyi gibi gözüküyordu hocam amao kadar kis mevsimi kotu gecmis ki subat basina geri donmusuz saka bi yana olmaz yine hocam
ao dündende kötü nao zaten kötü ikinci yarı da boş geçecek bu gidişle
Kış kapandi
Daha önce @aakreon hocamın değindiği bir konuya tekrardan değinmek istiyorum farkettiyseniz kar yağıp tuttuktan sonra anında eriyo 2 saat önce evimden görülen yüksek bı yerde kar tutmuş heryer bembeyaz olmuştu 2 saat oldu ne kadar kar yağdıysa anında eridi küresel ısınma çok fazla olduğunu her şekilde anlıyoruz
soğuk yerine siklonlara odaklanmaya başlayalım bizi kurtarıcak olan onlar.Üstümüzde soğuk olsaydı şuan sistem almıştık
hocam bolu rekoru kırıldı. 100cm merkez dağlar kaç cm olmuştur kim bilir. 5 günde eridi. Bakın abartmıyorum 5 gün. Dışarı çıktım her gün özellikle bunun için. 5. günden sonra soguk geldi biraz don oldu karlar o şekilde kaldı belirli bir sürede ama büyük çoğunluk kısa sürede eridiDaha önce @aakreon hocamın değindiği bir konuya tekrardan değinmek istiyorum farkettiyseniz kar yağıp tuttuktan sonra anında eriyo 2 saat önce evimden görülen yüksek bı yerde kar tutmuş heryer bembeyaz olmuştu 2 saat oldu ne kadar kar yağdıysa anında eridi küresel ısınma çok fazla olduğunu her şekilde anlıyoruz
Hocam burdada boludakinin aksine kar yağışları gece keser anında don olur 10 cm yağsa bile 2-3 gün dururhocam bolu rekoru kırıldı. 100cm merkez dağlar kaç cm olmuştur kim bilir. 5 günde eridi. Bakın abartmıyorum 5 gün. Dışarı çıktım her gün özellikle bunun için. 5. günden sonra soguk geldi biraz don oldu karlar o şekilde kaldı belirli bir sürede ama büyük çoğunluk kısa sürede eridi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.