Mart Ayı Sistemleri ve Atak İhtimalleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakreon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Gfs böyle bir görünüm verdi ama gelmez

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260307-084212.webp
    Screenshot_20260307-084212.webp
    203.8 KB · Görüntüleme: 23
Daha önce @aakreon hocamın değindiği bir konuya tekrardan değinmek istiyorum farkettiyseniz kar yağıp tuttuktan sonra anında eriyo 2 saat önce evimden görülen yüksek bı yerde kar tutmuş heryer bembeyaz olmuştu 2 saat oldu ne kadar kar yağdıysa anında eridi küresel ısınma çok fazla olduğunu her şekilde anlıyoruz

“Cemre düşmesi” kültürel bir inanıştır, meteorolojik bir geçerliliği yoktur. Hava olayları ve sıcaklık değişimleri tamamen atmosferik sistemlere bağlıdır.
Daha önce @aakreon hocamın değindiği bir konuya tekrardan değinmek istiyorum farkettiyseniz kar yağıp tuttuktan sonra anında eriyo 2 saat önce evimden görülen yüksek bı yerde kar tutmuş heryer bembeyaz olmuştu 2 saat oldu ne kadar kar yağdıysa anında eridi küresel ısınma çok fazla olduğunu her şekilde anlıyoruz
Cemre düşmesi artı sıcaklık sınırda olduğu icin

Moderatör tarafından düzenlendi:
Üstümüzde soğuk olsaydı şuan sistem almıştık

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260307-132015.webp
    Screenshot_20260307-132015.webp
    214.2 KB · Görüntüleme: 23
hocam bolu rekoru kırıldı. 100cm merkez dağlar kaç cm olmuştur kim bilir. 5 günde eridi. Bakın abartmıyorum 5 gün. Dışarı çıktım her gün özellikle bunun için. 5. günden sonra soguk geldi biraz don oldu karlar o şekilde kaldı belirli bir sürede ama büyük çoğunluk kısa sürede eridi

hocam bolu rekoru kırıldı. 100cm merkez dağlar kaç cm olmuştur kim bilir. 5 günde eridi. Bakın abartmıyorum 5 gün. Dışarı çıktım her gün özellikle bunun için. 5. günden sonra soguk geldi biraz don oldu karlar o şekilde kaldı belirli bir sürede ama büyük çoğunluk kısa sürede eridi
Hocam burdada boludakinin aksine kar yağışları gece keser anında don olur 10 cm yağsa bile 2-3 gün durur

ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri