Ömer Faruk
Hava Meraklısı
Verdi mi ay sonu bu ECMFWFEcmwf akşam istikrarını korursa tüm modeller döner
Verdi mi ay sonu bu ECMFWFEcmwf akşam istikrarını korursa tüm modeller döner
hocam blokaj yok biz güzel sistemlerin hepsini blokaj ile aldık takibe devam amahocam bu tablo iyi değil mi? NAO hep ekside kalıyor ama yağış yok acaba sistem gelmediği için mi öyle dediniz
ben artik bu modellere bakinca uzun sureli kis ayinda yuksek basinc anlamiyorum bizim etrafimizd blokaj falanda yok neyin problemi var indirmiyolar sistemi bilmiyorum. Ne zaman modele baksak bize sistem indirmesi icin tasin icinde su aramaya calisiyoruz inatla modellerde vermiyorHocam Eco niye ukraynanin orda asılı birakti sistemi nedeni varmi
zaten öyle hocam bizim kış ayımız çok ince detaylara bağlıbir atlantik bu kadar buyuk bir etmense bizim vay halimize. Demek ki pamuk ipligine bagliymis kis ayimiz hep
hocam %10 oran oldu dediniz baskasi icin ince degilde bizim icin niye boyle kisin ortasinda mangal yapacak hava olacak haftayazaten öyle hocam bizim kış ayımız çok ince detaylara bağlı
şimdiden bitti mi hocam her şeybizim kisimiz yiyen sey bu iste. lanet seyin konumuna bakarmisiniz kis boyunca orada kalacak ve avrupa icin alcak pompalicak senin ben konumuna ya
bitmedi ama suan ki durum modeller hicbir sey gostermiyor. dramatik bir degisim olmazsa boyle olacakşimdiden bitti mi hocam her şey
herkes müsterih olsunşimdiden bitti mi hocam her şey
yine rakım sistemisistem vermis 30-31 icin su haliyle bile
barajlar dolacak en önemli sey bu.Kar bu sene yağmaz seneye yağar ama barajların telafsisi yokturBakın yağışa sistem gelse mükemmel kar yağışı alacaz ama nasip işi bakalım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.