18-21 Ocak ve 25-30 Ocak Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Kütle göründü ufak olanı şuan Sarıyerden Kağıthaneye iniyor büyük olan umarım güçlenerek gelir
IMG_20260119_181920.webp

Windy radarında şöyle birşey çıktı karşıma

Ekli dosyalar

• IMG_20260119_195123.webp
    IMG_20260119_195123.webp
    141.2 KB · Görüntüleme: 21
Gfs yüksek basınç attı bize :censored:
Ecmwf ne diyecek bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 1675
hocam suan modellere pek bakma gecis zamanindayiz 22-23 gibi az cok oturmaya baslicak modeller her ciktisi farkli bir hikaye. Cok etmen var endekslerimiz yanlis degilse ve mjo8 gecisi gerceklesirse her guncelleme bisiler alabilirz ama bu hafta pek beklentiye girme sahsen

bu apple hangi sistemi kullaniyor tahmin etmek icin bilmiyorum ama bana kar verip durmus ve isin ilginci cogunluk olarak tutturuyor hic inanmasamda

bu apple hangi sistemi kullaniyor tahmin etmek icin bilmiyorum ama bana kar verip durmus ve isin ilginci cogunluk olarak tutturuyor hic inanmasamda
hocam mesela mgm gibi sadece ecmwfden değilde bütün modellerden veri alıp ortak bir tahmin gösteriyormuş

hocam mesela mgm gibi sadece ecmwfden değilde bütün modellerden veri alıp ortak bir tahmin gösteriyormuş
nasil bir sistemi varsa yagmur varsa 10 gun icerisinde olsa bile biliyor sastigi cok az oldu. Sadece yagis zamanlarini bilemiyor ama oradada hemen guncelliyor

ECMWF bende gözükmüyor wcharts güncelleme bitti ama bitmedi gözüküyor

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri