18-21 Ocak ve 25-30 Ocak Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
atmosfer kaotiktir ama süpriz bişey olmassa sanmıyorum ama minor yada manor bir ssw gerçekleştiği an bişeyler kapıcaz bu seneyi boş kapatmıcaz.

atmosfer kaotiktir ama süpriz bişey olmassa sanmıyorum ama minor yada manor bir ssw gerçekleştiği an bişeyler kapıcaz bu seneyi boş kapatmıcaz.
Hocam sizi havaforumda Twitter'da heryerde görüyorum karla çok ilgilisiniz maşallah Kadıköy nolur sizce örtü olusurmu gece uyuyayimmi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

1768772251278.webp
AO'nun yükselişi ile soğuk almamız olası

PNA=negatif ise soğuklar amerika tarafında toplanır değilse toplanmaz

1768772335209.webp

bu iki verinin çakışması soğugu bize getiriyor. 30 ocaktan sonra takipe devam

MJO 8 faza geçince bunu görürüz zaten onunda büyük bir etkisi var. 1 haftaya ay sonu için tahminler başlar. Büyük balık bekliyorum

GFS yine verdi ay sonunda 30 Ocakta büyük bir kitle. Egeden giriyor. Sogukları çekecektir

Çekemedi YB attı hatta üstümüze. lanetli bir cografyada olabilir miyiz?

MJO'ya biraz daha baktımda 21 Ocağa kadar 6'da sonrasında 26'sı gibi 7'ye geçiyor ardından 15 Subata kadar 8 ve 1 arasında gidiyor. 7 8 ve 1 bizim için güzel en iyisi 8 ve tamda ay sonunda bunlar oluyor eger değişmezlerse. Yani modellerin kararsızlıkları biraz daha devam edecek. 25 Ocak sonrasında ise hareketlenmeler bariz bir şekilde gözüküyor

Kutup girdabı gece güncellemesi

Ekli dosyalar

• IMG_20260119_080705.webp
    IMG_20260119_080705.webp
    25.5 KB · Görüntüleme: 7
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s