--°
Yükleniyor
BUGÜN yağış öğleden sonra ama az kısaca tutmazHocam günaydın bugün Giresun 100 rakımda kar tutarmı
Bi Eco bekleyelim hocam o da vermezse umutlanmaya gerek yok ama Eco verirse işler değişirEvet 1 Şubatta ki baya güzel görünüyor buna çok çok çok ihtiyacımız var! Ya beyler sonuçta bu da ay sonu sayılır alalım da iyi bir sistem 2 3 gün daha bekleriz bunun için sıkıntı ama bozmasın artık bunu daha bi 10 günümüz var kesin konuşmaya başlamak için..
İstanbul doymadı hocamÇok üşüdük bu sene kara da doyduk sıcaklar gelse de denize girsek,Ocak şubatta da denize girmedik demeyiz
Nasıl sizceKutup girdabı gece güncellemesi
Hocam dün diğer güncellemede biraz daha negatifdi ama şuanda iyi benceNasıl sizce
Akdeniz veya Ege çalışsın biraz sadece Azora bel bağlanmazgemde bağlantı iyice azalmış durumda azor evde oturmasa dışarı çıktığı an bize gelecek
hocam akdeniz yine bu kış iyi çalışıyor egeden ümidi kestim benAkdeniz veya Ege çalışsın biraz sadece Azora bel bağlanmaz
Son bir kere şovunu yapması lazımhocam akdeniz yine bu kış iyi çalışıyor egeden ümidi kestim ben
hangi tarih içinGfs topluluk
Ekli dosyayı görüntüle 1613
Ay sonuhangi tarih için
İroni yaptım hocamİstanbul doymadı hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.