ull nin konumu sitemin kaderini belirleyecek .en iyisi batı orta karadeniz arası ama orta karadenize daha yakın olması daha ülke sistemi getirir bize-16 orta Doğu karadenizden giriyor
ortada buluştular orta karadenizden ama ecmwf yağış istanbul için iyiBeyler sabah ve gece nasıl çıktı gfs falan ull nereden sokmuslar
Dün kadir hoca orta Karadeniz'de girerse sıcaklik yetersiz İstanbul içi sulu kar demişti yaortada buluştular orta karadenizden ama ecmwf yağış istanbul için iyi
Kadir Hoca dediyse doğrudur.Dün kadir hoca orta Karadeniz'de girerse sıcaklik yetersiz İstanbul içi sulu kar demişti ya
geldi sabah hocam istanbulda 10cm kar birikimi verdiBakalım ecmf sabah nasıl gelcek
Samsun Sinop tarafı kadir hocanın dün dediği yerler kar alir büyük ihtimalBeyler sabah ve gece nasıl çıktı gfs falan ull nereden sokmuslar
Ull sistemi kar birikimi 10 cm hocam fotoğraf atarım ama bu yerde duran kar anlamında değilTamam hocam saolun ne zaman için 10 cm verdi fotoğrafi varsa atarsaniz çok makbule geçer
Ege ve batı kısmında yağış sıkıntısı çekeceğiz gibi gözüküyor yinesuan onumuzdeki sistemleri yaziyorum:
18-20 Ocak ULL
23 Ocak sibirya
25-26 Ocak sibirya
27-29 Ocak sibirya
31 Ocak?
hocam eco da yagış problemi çok gözükmüyor gözükse bile elbel düzelirEge ve batı kısmında yağış sıkıntısı çekeceğiz gibi gözüküyor yine![]()
Akşama inecek bu sistem görün mantıksız bi güncellemeEkli dosyayı görüntüle 1429
tam iniyordu izlanda bozdu şurda
3 yer yer 5-6 cmne kadar bir birikim yaptı![]()
idare eder gene kurtardım patlayadabilirdi3 yer yer 5-6 cm
Sence bu ull sisteminden payını alırmı samsun alırsa kaç cm 170 rakımidare eder gene kurtardım patlayadabilirdi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.