18-21 Ocak ve 25-30 Ocak Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
batı ile orta karadenizin ortası tam ideal bence iki tarafta güzel kar alır
Hocam Eco Sinop Samsun civarından sokuyo tüm kıyılar kar oluyo tam Sinop civarı bütün kıyılar için iyi olur bence

gfs topluluk model 1 istanbula 60 cm kar verdi ayın 27sinde

24 ocak potansiyeli yüksek yarı balina olabilir ay sonu megalodon ihtimali var

Ben 2 hafta Adıyaman'da kaldım su vermediler 5 gün ve yaz boyu hergun 12 saat su kesik. Tüm Türkiye'den bahsederken bence dikkatli davran.
Hocam ben bu sene için diyorum İstanbul ve Ankarada durum ortada iyi bir kar yağışına ihtiyacımız var yoksa yazın çok problem çekicez Güneydoğu Anadolu kar yağışına devam eder hala eksilerde oralar merak etmeyin.

Hocam tam doğudan Kafkaslar civarından inerse Kafkas dağlarına takılıp gelmeyebilir orta Karadeniz bence daha makul
orta karadenizden girince tüm ülke payını alıyor o yüzden bencede en iyisi orta karadeniz yada batı karadeniz

@blmciturk siz bekleyin hocam kıyılar için sıcaklık sorunu devam ediyor bu sorun sadece SAMSUN ORDU HATTINDA yok

@blmciturk siz bekleyin hocam kıyılar için sıcaklık sorunu devam ediyor bu sorun sadece SAMSUN ORDU HATTINDA yok
Hocam 100 rakımdada olurmu normalde 100 rakımda çok bişi değismez ama kıyıda yağmur yağarken buraya kar yağabiliyo bu yıl örnekleri var

Arkadaşlar bazı ig sayfaları 4 model Marmaraya verdi diyo kafayı siyirmislar herhalde birde 100% diye gulesim gelei

Hocam 100 rakımdada olurmu normalde 100 rakımda çok bişi değismez ama kıyıda yağmur yağarken buraya kar yağabiliyo bu yıl örnekleri var
100 rakım gayet uygun -8 -9 yağışla birlikte sabaha beyaz uyanırsınız :D 2024 sezonu olması lazımdı -8 ile 130 rakımda 5-10cm kar vardı

Geri