Niye attinizki hocam
Ben 2 hafta Adıyaman'da kaldım su vermediler 5 gün ve yaz boyu hergun 12 saat su kesik. Tüm Türkiye'den bahsederken bence dikkatli davran.Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu kara doydu ve yazın su sıkıntısı çekmezken Ankara,İstanbul,İzmir gibi şehirlerimizde su problemi var en az 2 karlı sistem almalıyız kendi bölgemiz yerine birazda ülkemizi düşünmek de fayda var
ecmwf doğuda ısrarı vardı dönüyorNiye attinizki hocam
Hocam ortada buluşalım sinop Samsun'dan insin benim için yeterecmwf doğuda ısrarı vardı dönüyor
öyle bişey olucak gibiHocam ortada buluşalım sinop Samsun'dan insin benim için yeter
İstanbul baraj seviyesi 23.3%Bruh kanka su sıkıntısı sen mi bilcen ben 2 hafta Adıyaman'da kaldım su vermediler 5 gün ve yaz boyu hergun 12 saat su kesik.Tüm Türkiye'den bahsederken buralarida bence dikkat et
Tamam bak gelsinde arkadaş diyorki "Güneydoğu"yazın su sıkıntısı çekmez benim sorum buİstanbul baraj seviyesi 23.3%
Ankara baraj seviyesi 12.58 %
İzmir baraj seviyesi güzel hisar dışında su minumum buralara gelmesinde nerelere gelsin?
hocam ayıptır söylemesi ama 2 tane karlı sistem aldı üçüde çok iyi kar ve yağmur bıraktı dahasıda gelicek büyük ihtimalleTamam bak gelsinde arkadaş diyorki "Güneydoğu"yazın su sıkıntısı çekmez benim sorum bu
gemde onayladıo kokuyu alan var mı??
Ekli dosyayı görüntüle 1390
biraz daha batıladı sabah orta-batı karadenizden inidirir benceEcmf İstanbulami verdi
gfs gibi iner inşAllah 2022 den sonra vortex görürüz hemOzaman İstanbul iyi kar alir herhalde
ecmwf verirse mükemmel olurGFS işte burada sogugun nasıl döneceğini daha kestiremediği için 240dan sonra avrupa eğiliminde. zaten modelin gönlü ingiltere ye vermek eger kendi verebilirse ama öyle bir şey olmayacak. Ekli dosyayı görüntüle 1391
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.