18-21 Ocak ve 25-30 Ocak Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
azor hakkı rahmetine kavuşmasa efsane iniyordu

hocam bölgeniz kar alan bir yer zaten bırakında istanbul alsın biraz:D
Hayır Batman ne zaman kar almış ki Marmara dan gelse daha az kar alır da orta şiddette eğer Karadeniz'den gelirse daha yoğun alır ama bana farketmez yani

ana çıktı değil ortalamaya bakmak daha önemli ve soğuk senaryolarda artış var.

İngilizleri mutlu etmek için -14 vermiş onlara
GFS AIGFS hepsinde bir mutakabat yok ve bu sene ingilizleri mutlu etmek için çabalıyorlar en azından takip etsin diyorlar galiba anlamıyorum ki. Onların endeksinde ortalama 2-3 arası bir şey var nasıl olabiliyor endesk böyle söylerken neyse ben bu gfs yi hiç sevmiyorum artık

GFS 354 H NORVEÇ BÖLGESİNE YÜKSEK BASINÇ ATTI BAKALIM DEVAMI NASIL OLACAK

Hayır Batman ne zaman kar almış ki Marmara dan gelse daha az kar alır da orta şiddette eğer Karadeniz'den gelirse daha yoğun alır ama bana farketmez yani
Hocam Güneydoğu daha geçen yoğun kar yağışları almadı mı ve almaya da devam ediyor az çok
İstanbul dümenden kar yağışları aldı buna da şükür tabi ki
Bizim bölge desen zaten bambaşka bir mevzu kuruduk.
İnşallah tüm Türkiyenin şehir merkezleri yoğun kar yağışlarına boğulur

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu kara doydu ve yazın su sıkıntısı çekmezken Ankara,İstanbul,İzmir gibi şehirlerimizde su problemi var en az 2 karlı sistem almalıyız kendi bölgemiz yerine birazda ülkemizi düşünmek de fayda var

hocam şöyle bir senaryoda oradan gelen şeyin avrupaya dalma gibi bir şansı varmı? YB çıkmış taaaa nereye kadar onu çeken bir şeyde yok GFS yine sı*mıs
hocam öğlen güncellemesinde burda tepemizde soğuk vardı şimdi o soğuğu yok etmiş gözükse bize inecek

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260114_201635_Chrome.webp
    Screenshot_20260114_201635_Chrome.webp
    163.2 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20260114_201657_Chrome.webp
    Screenshot_20260114_201657_Chrome.webp
    157.1 KB · Görüntüleme: 11
Geri