18-21 Ocak ve 25-30 Ocak Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
yanlis anlasilma olmasin sibirya gelecek diyoruz ama kafkas gecmek zor bunu ull sayesinde yapabilir ve direkt oradan uzun sureli koridor acabilir bize

bu sistem eğer batıdan girerse izlandaki alçak basınç bize doğru gelir ve 2 ye bölen kutup girdabını bize çeker

kutup girdabı resmen 2 ye bölündü ve çöktü tam bu zamanda olması bizim için çok iyi azorda güçlü son yılların en iyi soğuk hava atağı geliyo olabilir1768385040514.webp

bu seninin trendi güclü sistemler ama şuana kadar kıl payı kaçırdık şeytanın bacağını kırıcaz. ay sonu

gfs guvenmeyin firildak o ama ukmonun da bugun donmesi ull nin tahmin edilemez oldugunu gosteriyor dogudan girmesi sibirya icin cok iyi olacaktir ay sonu sistem yada sistemcikler degil direkt balina uzun sureli gelebilir bunun icinde biraz bazi bolgeler kendi hakkindan feragat etse cok iyi olur
Kesinlikle katılıyorum
Küçük balığı yakalayım derken büyük balıktan olmayalım tüm ülkenin buna ihtiyacı var artık

Her ne olursa eninde sonunda bence eli yüzü düzgün bir kar yağışı alırız İstanbul'a ama keşke 2 3 kere daha görebilsek ama bence bu sene en az 1 kere alırız diye tahmin ediyorum..

gfs son gun duzeltir arkadaslar sakin cunku gfs bize gelince kotu senaryolarda israr ediyor ama ecmwf yine laf etmemize ragmen biliyor. Ecmwf bakin icon bakin bu sene iconu baya begeniyorum tutturuyor

Sizce ull nin nerden girmesi iyi olur ülkemiz için

gfs ve ukmo VS ecmwf ve icon eğer ecmwf öğlen dönme ibareleri göstermese muhtemelen ecmwf tarafı kazanır gibime geliyor

Geri