+gfsde döner kararsızlık baya mevcut karadenizdeki arkadaşlara hayırlı olsun diyebiliriz.![]()
ECMWF İCON GEM 3 ANA MODEL DE aynı rotasını koruyor İSTANBULA POYRAZLA TAŞINAN DENİZ ETKİSİ KAR YAĞIŞLARI
Voetexmi birde hangi şehirler hocam+gfsde döner kararsızlık baya mevcut karadenizdeki arkadaşlara hayırlı olsun diyebiliriz.
Ben bunu İstanbul için atmıştım ama bence orta-doğu Karadenize gidecek ullVoetexmi birde hangi şehirler hocam
48 saate kadar kesin cümle kurulmaz 24 saat kala sistem beklenir sistem günü bile ufak değişimler olur rota samsun giresun arasıVoetexmi birde hangi şehirler hocam
Hocam daha döner mi sizce+gfsde döner kararsızlık baya mevcut karadenizdeki arkadaşlara hayırlı olsun diyebiliriz.
+UKMO![]()
ECMWF İCON GEM 3 ANA MODEL DE aynı rotasını koruyor İSTANBULA POYRAZLA TAŞINAN DENİZ ETKİSİ KAR YAĞIŞLARI
48 saate kadar belli olmazHocam daha döner mi sizce
Hocam gfs sanki geç indiriyo ull turkiyeye
Hocam az önce radara baktım batıdan yeni kütleleler geliyor@havadaKarada hocam bu akşam Giresun kiyi kesim kar yagarmi şuan yağış yokta
bolu kar alirim mişu konuma göre istanbula çok yarayabilir yaramayadabilir sinoptiğe bağlı artık son 24h yorum yaparız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.