18-21 Ocak ve 25-30 Ocak Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Hocam peki bu sistemin gelme ihtimali ve Doğu yada Batı şu inme ihtimalleri neler

avrupali sayfalae ay sonunda beast diye sevinmeye basladiysa atesi yakabilirsiniz arkadaslar cunku AZOR geliyor avrupalarinin kafasini yakiyor

italyanlar gelo derse heyecanlanırım ben
ingilizlere cok pis ayar oluyorum adam 50 senaryodan birini aliyor bize gelecek blokaj olacak diyor bide inadini kiramiyoruz ama gercekler farkli tabii. Ay sonu bizdr blokaj olurmusta onlara artikten soguk inermis akuaahahhahhaah inse bile -4 bile degil. Renkler mor diye cok yagis alacagini falan saniyorlar

ingilizlere cok pis ayar oluyorum adam 50 senaryodan birini aliyor bize gelecek blokaj olacak diyor bide inadini kiramiyoruz ama gercekler farkli tabii. Ay sonu bizdr blokaj olurmusta onlara artikten soguk inermis akuaahahhahhaah inse bile -4 bile degil. Renkler mor diye cok yagis alacagini falan saniyorlar
sanmıyorum avrupaya gideceğini hocam ben atmosfer kaotiktir ama

sanmıyorum avrupaya gideceğini hocam ben atmosfer kaotiktir ama
bende sanmiyorum hocam cunku orada sabit bir YB var ozellikle italya tarafi bu sene boyle orada YB oldugu surece dogudan gelen canavar azor destegide olacak avrupaya dalamaz ve aldiklari modellerin cogunda bizde ULL yok orada anla artik hocam sikintililar

bende sanmiyorum hocam cunku orada sabit bir YB var ozellikle italya tarafi bu sene boyle orada YB oldugu surece dogudan gelen canavar azor destegide olacak avrupaya dalamaz ve aldiklari modellerin cogunda bizde ULL yok orada anla artik hocam sikintililar
görmek istedikleri gibi görüyorlar hocam :p

Hocalarım Giresun'da kar 200-300 rakıma kadar inmiş 100 rakıma ne zaman iner

İstanbul son dakikada ibreyi tersine çevirdi. Kar yağışı il genelinde hakim. Özellikle yüksek rakımda ağırlıklı yağıyo. Valide yanlış gün tatil etmiş okulu. Asıl yarın etmeliydi. Sabah buzlanma olacak.

Son düzenleme:
İstanbul son dakikada ibreyi tersine çevirdi. Kar yağışı il genelinde hakim. Özellikle yüksek rakımda ağırlıklı yağıyo. Valide yanlış gün tatil etmiş okulu. Asıl yarın etmeliydi. Sabah buzlanma olacak.
Evet hocam Avrupa yakası iç kesimdeyim ve kar şuan yoğun ve yerde tutuyo 1,3 cm oldu nerdeyse

Geri