Kış bağımlısı 28
Hava Meraklısı
Senaryo 2 gibi gelse tadindan doyulmaz
Hocam bu İzlanda durumu ne zaman belli olurGEFS senaryolarında izlanda ile birleşme olasılığı çok azılmış durumda ana çıktı yine muhtemelen en sıcak çıktı
Bursa ne olur hocam 230 rakımModellerde tutarsızlık var yağışları seyrek ve etkisiz beklerken ECMWF bazı bölgelere kuvvetli yağışlar vermiş bu yağışlar ecmwf gibi gelirse yüksek kesimler 5-10cm kopartır ama yine de kesinlik yoktur
Hocam can hocam gene o soruyu soruyorum samsun balaç 170 rakım tutucu kar olurmu olursa cm kaçtır teşekkürlerSOĞUMA SİNOPTAN GİRİŞİNİ YAPTI ÜLKEYE YAYILACAK
BU SÜREÇTE ORTA KARADENİZ KIYILAR DAHİL YOĞUN KAR YAĞIŞI ALACAK
17 OCAK AKŞAM SAATLERİNDE KAR TUTUCU BİR HAL ALACAK ORTA KARADENİZ BEYAZLAYACAK ASIL YAĞIŞLAR 17 OCAK TARİHİNDE GELECEK !!!
BAŞTA SİNOP VE BATISI BARTIN VE DOĞUSU OLMAK ÜZERE 5-10-20CM KAR YAĞIŞI ALACAK RAKIMSAL FARKLAR VERİLEREK CM VERİLMİŞTİR
DENİZ ETKİSİ KAR YAĞIŞLARI KIYIYA ÇIKTIĞINDA ETKİSİNİ KAYBETMEYECEK GÜÇLENEREK ÇIKACAK
İSTANBUL ÇEVRESİ İÇİN RAKIMSAL SİSTEM OLACAKTIR KIYILAR BEKLENTİYE GİRMESİN RİCAMDIR
-8 İZOTERMİ TRABZON SINIRINA KADAR GELECEK RİZE VE ARTVİNE GİRMEYECEK
SAMSUN VE DOĞUSU KIYILARI +200 RAKIM SONRASI TUTUCU KAR KIYILAR BEKLENTİYE GİRMESİN
Demek istediğiniz samsun merkez ve doğusu kıyıları kar beklemesin? Benim olduğum yer batıda balaç aratarak bakabilirsiniz onu soruyorumSOĞUMA SİNOPTAN GİRİŞİNİ YAPTI ÜLKEYE YAYILACAK
BU SÜREÇTE ORTA KARADENİZ KIYILAR DAHİL YOĞUN KAR YAĞIŞI ALACAK
17 OCAK AKŞAM SAATLERİNDE KAR TUTUCU BİR HAL ALACAK ORTA KARADENİZ BEYAZLAYACAK ASIL YAĞIŞLAR 17 OCAK TARİHİNDE GELECEK !!!
BAŞTA SİNOP VE BATISI BARTIN VE DOĞUSU OLMAK ÜZERE 5-10-20CM KAR YAĞIŞI ALACAK RAKIMSAL FARKLAR VERİLEREK CM VERİLMİŞTİR
DENİZ ETKİSİ KAR YAĞIŞLARI KIYIYA ÇIKTIĞINDA ETKİSİNİ KAYBETMEYECEK GÜÇLENEREK ÇIKACAK
İSTANBUL ÇEVRESİ İÇİN RAKIMSAL SİSTEM OLACAKTIR KIYILAR BEKLENTİYE GİRMESİN RİCAMDIR
-8 İZOTERMİ TRABZON SINIRINA KADAR GELECEK RİZE VE ARTVİNE GİRMEYECEK
SAMSUN VE DOĞUSU KIYILARI +200 RAKIM SONRASI TUTUCU KAR KIYILAR BEKLENTİYE GİRMESİN
samsun tam ortada kalıyor bu cok sıkıntı maalsefHocam can hocam gene o soruyu soruyorum samsun balaç 170 rakım tutucu kar olurmu olursa cm kaçtır teşekkürler
Ama yazıda sinopun doğusu kar alır demiş hocam samsun doğusuunda nasıl ortada kalıyor anlamadımsamsun tam ortada kalıyor bu cok sıkıntı maalsef
dalmıcak gibi kıtaya hocamHocam bu İzlanda durumu ne zaman belli olur
nao patlatmaz bizi inşallah
tam kıvamındanao patlatmaz bizi inşallah
İstediğimiz gibi akşama istediğimiz gibi gelir verilernao patlatmaz bizi inşallah
hocam bide %70 demiş hayır neye göre %70 avrupada bizim görmediklerimiz mi var tabikide avrupa şansı var ama %70 nedirEkli dosyayı görüntüle 1523
ah ali ah bir çıktıya göre niye tweet atıyorsun ah
18 ocak akşam ve gece en uygun koşullar öncesi kuru suukHocam can hocam gene o soruyu soruyorum samsun balaç 170 rakım tutucu kar olurmu olursa cm kaçtır teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.