Ahmettt113
Hava Meraklısı
vay vay vaykutup girdabı 3 e parçalanıyo bir kolu doğu amerika kıtasına bir kolu japonya kıtasına bir koluda doğu avrupaya dalcak gibi gözüküyoEkli dosyayı görüntüle 1368
vay vay vaykutup girdabı 3 e parçalanıyo bir kolu doğu amerika kıtasına bir kolu japonya kıtasına bir koluda doğu avrupaya dalcak gibi gözüküyoEkli dosyayı görüntüle 1368
hocam ull nin konumu mu belirleyecek soğuk havanın yolunu
evet hocam nispetenhocam ull nin konumu mu belirleyecek soğuk havanın yolunu
hayali bile güzelBu ana soğuğun balkanlar üzerinden giriş yaptığını düşünsenize. Çekirdek EKSİ 25 DERECE.
Ekli dosyayı görüntüle 1370
boğazda kayarız artıkBu ana soğuğun balkanlar üzerinden giriş yaptığını düşünsenize. Çekirdek EKSİ 25 DERECE.
Ekli dosyayı görüntüle 1370
boğazda kayarız artık
Bir kaç gün daha beklemek lazım bence. Netleşmesi için.Hocam sizce gelirmi Ocak sonu
bence gelirse 26 27si gibi gelirgeliyor gelmekte olan vade uzun diyoruz ama 20 ocaga yaklaştık bile
kardan adam yerine buzdan adam
Boğazdan poşetle kayarız
Ne diyorsa o olacak bende bunu geçtiğimiz sistemde dile getirdim yine getiriyorum sıcak Deniz Poyraz İSTANBULA yaramayan görüntü soğuma zaten güçsüz burdan extra şeyler beklemem büyük hayal kırıklığı olur gecen ki sistem nasıl olduysa şimdide öyle
bazıları 2015 çıkarmı falan diyor twitterda çok komikler bundan ne alırsak kardır barajlar için.Ne diyorsa o olacak bende bunu geçtiğimiz sistemde dile getirdim yine getiriyorum sıcak Deniz Poyraz İSTANBULA yaramayan görüntü soğuma zaten güçsüz burdan extra şeyler beklemem büyük hayal kırıklığı olur gecen ki sistem nasıl olduysa şimdide öyle
Oraya bakarsan 100 yılın kışı geliyor her senebazıları 2015 çıkarmı falan diyor twitterda çok komikler bundan ne alırsak kardır barajlar için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.