aakreon
Gökyüzü Gözlemcisi
modeller çok değişiyor gündüz ve gece gibi buda Kadir hocanın dediği gibi atmosfer kaotiktir lafına geliyor kaldı ki bu sene ekstrem bir kış olabilir artık model değilde grafiklere bakmak lazımmış gibi geliyor bana
Çünkü wxcharts e ilk girdiğimde gfs nin o güncellemesi açılıyor bendede öyle oldu onu öğle güncellemesi sandım değilmişYav herkes niye sabah güncellemesini atıyor ss
Zaten gözüküyor ama şuan herkes 16 aralıkdaKadir hocam da tıpkı öğlen söylediğim gibi 19-20-21 Aralık soğuk hava dalgasını doğrulamış
Umarım ülkemiz icin en hayırlısı ve su hasret kaldigimiz 2017 kışı gibi olurKadir hocam da tıpkı öğlen söylediğim gibi 19-20-21 Aralık soğuk hava dalgasını doğrulamış
hayırdır hepiniz 2 dakkada ecmwfci kesildinizBencede 19 aralıkiğın gelmesinin ihtimalini daha fazla buluyorum
14 aralık fıs olmus17 aralık istanbula 2022 kış güncellemesi gelmiş bu güncelleme mükemmel
Daha 17 Aralık gelmedi gfs siz ecmwf mi baktımız17 aralık istanbula 2022 kış güncellemesi gelmiş bu güncelleme mükemmel
Gfs suan pazar en sonDaha 17 Aralık gelmedi gfs siz ecmwf mi baktımız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.