Efeyt
Fırtına Takipçisi
EvetECMWF sabah-öğlen güncelleniyor değil mi
EvetECMWF sabah-öğlen güncelleniyor değil mi
Harbiden o erken uyumazdıKadir hoca nerde ya
Bak dediğim gibi koridoru cekiyorUzak tarih güvenmemek lazım da ben yine de atayım ECMWF harbi rezil etmiş Avrupa'ya soğuk iniyor
Bu coğrafyanın gerçekten lanetli olduğuna inanıyorum gelen giden kaçıyorYalnız o -30 gelseydi varya of
Bazılarınına gusul lazımBu coğrafyanın gerçekten lanetli olduğuna inanıyorum gelen giden kaçıyor
Nerden bakabilirimHocam inanılmaz güçlü indirdi sistemi
Yani üstüne üstlük alçağın merkezi de çok ters yerde PV biraz zayıflama emaresi gösterseydi büyük şeyler beklerdikgfs 14 Aralık sonrası 1500m sıcaklık haritası
Kaçması muhtemel bir sistemdi öyle de oldu sıcaklıklarda düşüş olur ama öyle aman aman bişey olmaz en fazla kısa süreli kar yağışı geçişleri olur doğu Karadeniz kıyılarında 500m yükseklikten sonrada kar tutucu olur muhtemelenYani üstüne üstlük alçağın merkezi de çok ters yerde PV biraz zayıflama emaresi gösterseydi büyük şeyler beklerdik
Arkadaşlar şimdi baktım ucundan da olsa soğuk havayı alıcaz ama şöyle bir sıkıntı var yağış sadece kuzey ve doğuda, batıda nerdeyse h yağış yok aynı şekilde doğu Anadolu hariç iç kesinlerde yağış yok ama kar yağıcak Soğuk görünüyor eğer ülke genelini kapsayan bir yağış olsaydı 14-18 Aralık tarihlerinde kıyılar almasa bile içkesimşer kara doyardıEkli dosyayı görüntüle 30
Tablo yapıp asılabilirdi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.