• 🎉 Hoş Geldiniz!

AtmosferinSesi Sosyal artık kararlı sürümde! 🚀

Gökyüzünden gelen her ses burada yankılanmaya devam ediyor.

14 Aralık Tarihi Soğuk Hava Dalgası Takibi

Uzak tarih güvenmemek lazım da ben yine de atayım ECMWF harbi rezil etmiş Avrupa'ya soğuk iniyor

Ekli dosyalar

• ecmwfeu-0-312.png
    ecmwfeu-0-312.png
    64.2 KB · Görüntüleme: 19
Bana kalırsa yurdun güneyi ve batısına inmicek bu sistem beklemeyin derim etkilenirse sizin de dediğiniz gibi kuzey doğu Anadolu bölgesi etkilenir yağış bakımından da sadece kuzeyde var gördüm pek fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum

gfs 14 Aralık sonrası 1500m sıcaklık haritası

Ekli dosyalar

• IMG_0185.png
    IMG_0185.png
    1 MB · Görüntüleme: 19
Yani üstüne üstlük alçağın merkezi de çok ters yerde PV biraz zayıflama emaresi gösterseydi büyük şeyler beklerdik
Kaçması muhtemel bir sistemdi öyle de oldu sıcaklıklarda düşüş olur ama öyle aman aman bişey olmaz en fazla kısa süreli kar yağışı geçişleri olur doğu Karadeniz kıyılarında 500m yükseklikten sonrada kar tutucu olur muhtemelen

Arkadaşlar şimdi baktım ucundan da olsa soğuk havayı alıcaz ama şöyle bir sıkıntı var yağış sadece kuzey ve doğuda, batıda nerdeyse h yağış yok aynı şekilde doğu Anadolu hariç iç kesinlerde yağış yok ama kar yağıcak Soğuk görünüyor eğer ülke genelini kapsayan bir yağış olsaydı 14-18 Aralık tarihlerinde kıyılar almasa bile içkesimşer kara doyardı

istanbula kar vermis sanieim kapali mavi var anadolu ve avrupa birlesim noktasinda

Yeni konular

Geri