• 🎉 Hoş Geldiniz!

AtmosferinSesi Sosyal artık kararlı sürümde! 🚀

Gökyüzünden gelen her ses burada yankılanmaya devam ediyor.

14 Aralık Tarihi Soğuk Hava Dalgası Takibi

Girdabın güçlenmesini bekliyorum tahmin olarak bu soğuk hava dalgası indikten sonra güçlenmesini bekliyorum ama kıyılara da kar bekliyorum

Bence yani inşallah Doğu Karadeniz alacak doğu Karadeniz 2020 den beri fazla kar almıyor bence o yıl bu yıl inşallah modeller güncellemelerde sistemi kaçırsa bile önemli olan basınç dizilimleri

Geçen 2025 kışında güzel kar almıştı ama bu sene öbürkü seneye benzemiyor ama bu sistemde batı için daha güzel haber olabilir ama ilerleyin güncellemelerde değişebilir ve karadenizde güzel karda bekleniyor ama bir güncelleme geldi soğuk hava dalgası doğuda kaldığı için kar gelebilir ilerleyen zamanda Karadeniz kara gömülebilir❗❄️🌨️

Kadir hocam bu sistem gelebilir ve yukarıda gördüğün gibi yüksek basınç var bu aşağı değil üstü itiyor ve altda yani nasıl diyim şöyle mesela bir adam adamı bacaktan tutmuyor boğazdan sıkıyor ve kafası geriye kaçtığı için geri kalan vücut önde kalıyor yüksek basınç yukarı etkilediği için alçak basınç bize geri salabilir

Baktigim kadariyla kanada modeli gem istanbul kiyilarina bile kar vermis degismediyse sabah gordum

Beyler bizim için önemli olan basınç haritası alçak basınç gelirse peşinden soğuğun çekirdeğini zaten getirir

Şuan için Doğu Karadeniz kıyıları alacak gibi duruyor . Sınır kıyılar için Kastamonu'dur . Değişime açıktır .

Yeni konular

Geri