aynısını gördüm güldüm geçtim çok komik insanlar varPozitif gelmiyor? Negatif gelmiyor? Nötr gelmiyor? ne geliyor acaba... Bu X havacılarına inanmayın arkadaşlar yine en uç senaryoları almışlar. Kadir hocanında dediği gibi negatif nötr fazı bizim için mükemmel. Daha 14 gün var her şey değişebilir. Sabah ve Akşam güncellemelerine bakınız
cillop
06:30-08:15 (GFS Sabah)09:00-10:00 (ECMWF Sabah)12:30-14:15 (GFS Öğlen)18:30-20:15 (GFS Akşam)21:00-22:00 (ECMWF Akşam)00:30-02:15 (GFS Gece)Gfs ve Ecmwf güncelleme saatlerine nasıl bakabilirim yada bilen söyleyebilirmi
Wxcharta bakarsan yavaş yavaş yukleniyo yani İşlem 1.15 dk da tamamlaniyo son saate gelir güncel veriSağol bu arada 12:30 14:15 saat aralığı veriyorsun ya bu bu saatler arası bir vakitte gelir demek mi? Yoksa ayrı ayrı bir güncellememi
eninde sonunda o sistemi bize verecek paşalar gibiGFS KUMDA OYNAMAYA DEVAM EDİYOR büyük sistem öncesi son çırpınışları
Sabah düzelir benceEkli dosyayı görüntüle 140gfs akşam güncellemesi
EPS ZATEN OCAK İLK HAFTA için veriyor o yüzden fasa fiso bakmaya hiç gerek yok 10 gün sonra ya batacaz ya cikacazeninde sonunda o sistemi bize verecek paşalar gibi
gfs arada böyle saçma şeyler yapar ilgi içinEcmwf kontrol
Ecmwf
Gfs kontrol
Bu üçü sistemi verdi, tek vermeyen gfs.
İzlanda ölmüş![]()
![]()
Avrupa![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.